Tuotteet hakusanalla vamaco m v o (4)

Lugana Malavasi

Lugana Malavasi

VITIGNO: Trebbiano di Lugana 100% ZONA DI PRODUZIONE: Rypäleet tulevat Gardajärven mytologisesta Sirmionesta, ensimmäiseltä kalkkikivimultakerrokselta, korkeus 68 m merenpinnasta SESTO DI IMPIANTO: Riveittäin kasvatettu, guyot-leikkaus AFFINAMENTO E FERMENTAZIONE: Teräksessä kontrolloidussa lämpötilassa COLORE: Intensiivinen vaaleankeltainen, vihertävin sävyin NASO: Miellyttävä tuoksu melonista ja mandariinista, vivahteita mintusta ja joitakin kukkaisia nuotteja BOCCA: Tuntuu tiettyä astringenssia, mutta lähes olematonta ja erinomaista hedelmäisyyttä CIBO: Kaikki kalasta valmistetut ruoat, keitot, pastan ja riisin pääruoat, vaaleat lihat GRADO ALCOLICO: 13% vol TEMPERATURA DI SERVIZIO: 10/12° C
Attimo 100 Ml

Attimo 100 Ml

Kastanjapohjainen likööri 24 pullon pakkaus 100 ml 17% vol Ref:0501273 EAN:8034125102051
ROSATO SALENTO - ROSE-VIINIT SALENTOSTA

ROSATO SALENTO - ROSE-VIINIT SALENTOSTA

Rypäle: Negroamaro – musta Malvasia – Primitivo Tuotantoalue: Taranton itäinen alue Maaperätyyppi: Punainen maa sekoitettuna kiviin, tufaa ja/tai kalkkikiveä Viininviljelytyyppi: Tuettu alberello Viinitarhan keski-ikä: 15 vuotta Keskituotanto / hehtaari: 90/120 quintalia rypäleitä Sadonkorjuuaika: Syyskuu Rypäleiden keruumenetelmä: Käsin Alkoholi: 11% -12% vol. Väri: Elävä ruusu Bouquet: Ominainen viinimäinen Maku: Kuiva, erittäin harmoninen Tarjoilulämpötila (celsius): 8° 10° C Suositeltu: Aperitiivi, kala ja italialaiset alkupalat, äyriäiset, herkät keitot sekä vihannekset, mozzarella ja tuorejuusto.
MATA FLY

MATA FLY

MATAFLY sisältää maaperässä luonnollisesti esiintyviä sieniä, jotka on tiivistetty orgaaniseen substraattiin. Kun tuotetta levitetään, alkaa itiöiden muodostuminen ja kilpailu kohdeorganismeja vastaan, aivan kuten luonnossa, mutta nopeammin ja massiivisemmin, luoden näin tasapainon kasvien tuholaisille ja luonnollisille vastustajille.